William Kvist

William Kvist stopper fodbold­karrieren til sommer

34-årige William Kvist har besluttet at stoppe sin aktive spillerkarriere efter denne sæson, og han vil blive hyldet lige efter søndagens hjemmekamp mod OB.

William er noteret for intet mindre end 422 kampe i FCK-trøjen til dato, og han er dermed kamprekordholder for klubben, men efter denne sæson har han besluttet at stoppe sin aktive spillerkarriere.

”Jeg er enormt stolt over, hvad jeg har opnået i min karriere som spiller både på klubplan og for det danske landshold, men jeg føler, at timingen er den rigtige nu," siger William Kvist.
 
"Klubben er et rigtigt godt sted, og jeg må konstatere, at de klarer sig okay uden mig på banen efterhånden. Nu vil jeg nyde de sidste kampe og glæder mig meget til at hilse på fansene efter OB-kampen søndag aften,” tilføjer William.

>> Læs også: Williams FCK-karriere i ord og billeder
 
Hyldest lige efter OB-kampen
Vi hylder William foran Nedre C lige efter OB-kampen er slut, og vi håber, at masser af FCK-fans vil blive lidt i Telia Parken og give en af klubbens allerstørste spillere en stor oplevelse.

Det er besluttet, at William bruger al sin tid og energi på fans, familie og sponsorer på søndag, og medier vil derfor først få mulighed for interviews om Williams beslutning og fremtid på mandag. Nærmere information omkring det følger.
 
Fakta
34-årige William Kvist har bl.a. vundet 7 danske mesterskaber, 3 pokaltitler og deltaget i Champions League-gruppespil. Desuden har han spillet 81 A-landskampe for Danmark.
 

>> Find din plads til OB-kampen her