N'Doye tiljubles efter sit mål

N'Doye og Skov slog til igen: 4-0 over OB

Med endnu en sejr i det her vanvittigt flotte forår kan vi nu blive mestre mandag aften, hvis FC Midtjylland smider point i Farum.

Første halvdel af 1. halvleg var ganske jævnbyrdig med høj intensitet og mange dueller, og OB var gode til at holde os fra at blive farlige. Men som halvlegen skred frem, fandt vi mere og mere plads og begyndte at skabe gode muligheder, og efter en halv time fandt Robert Skov Dame N'Doye med en genial aflevering, og så stod der 1-0 på måltavlen. Dermed har vi for første gang nogensinde to spillere, der har scoret mindst 20 mål i Superligaen!

Inden pausen var Fischer tæt på at øge, men målene kom først efter pausen, hvor vi satte os fuldstændig på kampen. Først bankede Robert Skov endnu et mål ind på kontoen efter fornemt forarbejde af Fischer og Boilesen, og kort efter blev N'Doye dobbelt målscorer, da han øgede til 3-0.

Der var meget at klappe og råbe af denne aften, og der var skruet helt op for volumenknappen, da William Kvist kom på banen et kvarter før tid!

Og i slutminutterne stod det 34-årige klubikon såmænd for en fornem assist til Nicolaj Thomsens 4-0-mål, da han brød et OB-opspil og efter et par træk sendte ligeledes indskiftede Thomsen afsted i dybden til endnu en scoring bag Sten Grytebust.

Læs meget mere om kampen - og hyldesten til William - senere i aften. Og på gensyn til DERBY om en uge!