Vores 1. halvleg var ikke god

Ståle Solbakken:

- De første 35 minutter er ikke særlig gode fra vores side, vi er for stillestående og for lidt bevægelige. I anden halvleg er det et helt andet billede der tegner sig. Bernburg har gjort det godt til træning og har fortjent den plads han fik i startopstillingen. Både han og Berglund er bedst med front mod mål, men får mere ryggen til modstanderne i dag. Derfor bliver det svært for dem imod de store og stærke folk de har nede bagi. Oscar løser opgaven helt som forventet, så det er jeg meget tilfreds med.

Tobias Linderoth:

- Selvfølgelig var vi lidt trætte efter i onsdags, men derfor mener jeg nu stadig at vi skulle have vundet kampen. I første halvleg kører det ikke rigtig for os, men jeg synes at vi var det klart bedste hold i anden halvleg og blandt andet derfor fortjener vi sejren. Mit skud på overliggeren var egentlig et indlæg… Nej, spøg til side. Jeg ramte den rigtig godt og havde egentligt set den inde, så det var ærgerligt.

Martin Bernburg:

- Det var rigtig svært at spille mod OB i dag. Det var to kæmpestore spillere de havde inde i midterforsvaret.. Jeg prøvede alt hvad jeg kunne, men da Berglund også er forholdsvis ny, havde vi lidt problemer med samspillet i de første tyve minutters tid – derefter synes jeg egentlig det fungerer godt. Nu var det jo min første kamp i SAS Ligaen og jeg håber da på flere optrædener og dermed nogle mål. Men som sagt var de rigtig stærke og vi fik ikke rigtig gang i vores pasningsspil.

Michael Gravgaard:

- I første halvleg rammer vi overhovedet ikke vores niveau og får ingen tempo i spillet. Alt for stillestående og ikke nok eksplosivitet. Jeg synes det blev meget bedre i anden halvleg og vi sætter os fuldstændig på kampen. Derfor er det selvfølgelig også skuffende at vi ikke kan give vores hjemmebanepublikum en sejr i første hjemmekamp i SAS Ligaen. Jeg kan garantere for at vi vil give alt for at det lykkes i næste kamp.