Spillerne går på banen

Tilskuerstatus efter de to første Champions League-kampe

Der var forud for Champions League-kampene i Parken fokus på, om der ville komme en sammenblanding af fangrupperne fra klubberne på tribunerne.

Efter de to første kampe har der ikke været nævneværdige problemer. Alligevel er der ekstra fokus på det frem mod den sidste kamp i gruppespillet mod Galatasaray, der som de øvrige kampe er udsolgt.  
 
Billetsalg gået som planlagt
Vi kunne efter billetsalget til denne sæsons Champions League-gruppespil fortælle, at flere end 99 procent af billetterne var solgt til personer, der tidligere har været til FCK-kampe i Parken.

Siden er afviklingen af kampene mod Bayern München og Manchester United er gået rigtigt godt i forhold at undgå sammenblanding af fangrupper på stadion, hvor der har været meget få udfordringer.

Det har i høj grad bekræftet, at billetsalget gik som planlagt, og det derfor primært er videresalg af billetter, der kan give udfordringer til den kommende kamp mod Galatasaray. En kamp vi er ekstra opmærksomme på, ikke mindst på baggrund af de kampe, klubben har spillet i Manchester og München, hvor der har været problemer med sammenblanding af fangrupper.

Derfor opfordrer vi igen kraftigt til, at man lader være med at videresælge sine pladser. Dels fordi det er ulovligt at sælge dem til en højere pris, end man har købt dem for, og dels af sikkerhedsmæssige hensyn, da vi ikke ønsker, at FCK-fans og fans af udeholdene bliver blandet på tribunerne.

Falske billetter i omløb
Samtidig kan vi konstatere, at der blandt de billetter, der er sat til salg er falske billetter. Vi kan blandt andet se, at der er billetter til salg i udebaneafsnittet, selvom der ikke er udstedt en eneste billet til det afsnit endnu. Derfor skal man kun købe billetter direkte via billet.fck.dk eller som Galatasaray-fan via den tyrkiske klub, der står for salget af billetterne til udeholdets afsnit.

Til kampen mod Galatasaray vil udeholdets fans igen være placeret på D-tribunen - med adgang via Gunnar Nu Hansens Plads. Det er også det eneste afsnit, hvor det er tilladt at udvise tilknytning til udeholdet i påklædning eller adfærd.

Risiko for bortvisning
Gør man det andre steder i Parken, så kan man blive bortvist uden mulighed for at få refunderet billetten. Der vil være visitering og billetkontrol allerede i køerne frem mod indgangene til kampen.

Her vil billetten blive annulleret uden mulighed for en anden placering eller refundering, hvis man udviser tilknytning til udeholdet i adfærd eller påklædning.

Der vil dog også være personer, der støtter Galatasaray på Nedre A-tribunen, hvor gæsterne altid har et antal billetter til VIPs, mens deres U19-spillere også har pladser der. Endelig er der et antal billetter, som UEFA råder over, og som vi derfor ikke kan kontrollere, hvem benytter. Sådan er det også, når vi spiller på andre stadioner.

Vi glæder os enormt meget til den store kamp, der med garanti har markant sportslig betydning og opfodrer endnu engang til, at man selv benytter de pladser, man har købt.