Jacob Neestrup

Stolt, glad og rørt Neestrup: "Svært at finde ordene"

"Det er svært at finde ordene..."

Jacob Neestrup var stolt og rørt, da han efter at have jublet med spillerne i omklædningsrummet forsøgte at sætte nogle ord på det, vi var vidner til denne magiske aften i København.

"Hvad skal jeg sige? Vi er der igen! Og andenpladsen i gruppen er helt fortjent, for jeg synes virkelig vi har bevist, at vi var det næstbedste hold i gruppen over de seks kampe. Tabellen lyver ikke."

"Så jeg er glad og stolt på vegne af både spillerne, fansene og hvert af hjørne af København, og det her betyder også meget  for dansk fodbold."

"Sådan aften i Parken... jamen, jeg har sagt det mange før, og jeg siger det gerne igen. Parken kan noget særligt de her aftener, som man ikke ser mange andre steder i Europa. Den opbakning betyder virkelig meget, når vi går på banen, og igen i aften er vi jo 12 mod 11, så det er ikke tilfældigt, at vi har hentet seks point i gruppen her og var meget tæt på det syvende mod Bayern."

"Målet har hele tiden været at gå videre efter nytår, og som gruppen udviklede sig, var det realistisk at gå videre i Champions League. Og vi fortjener at være der, hvor vi er nu. Lad os se, hvad lodtrækningen bringer på mandag, hvor vi kan sagtens løbe ind i nogle hold på samme niveau som dem, vi har mødt i gruppespillet," sluttede Jacob Neestrup.

Jacob Neestrup
Foto: Gaston Szerman, FCK Media