Jess Thorup

Thorup: Vi skal bygge videre på den gode første time mod Silkeborg

“Det vigtigste er, at vi følger op på præstationen mod Silkeborg sidste fredag i Superligaen, hvor vi spillede en rigtig god time. Det skal vi udbygge til en god præstation over 90 minutter i morgen i Odense.”

Sådan indledte Jess Thorup, da vi talte med ham efter fredagens træning på Nummer 10, hvor spillerne var tilbage efter en træningsfri torsdag.

“Vi kommer ikke til at bruge nogen som helst undskyldninger i forhold til kampe eller rejser, for det er sådan her, vi gerne vil have det, og det skal vi også kunne håndtere,” sagde Thorup.

“Det handler ikke kun om det fysiske, men især om mindsettet og den mentale tilgang til at spille. Den næste kamp er altid den vigtigste, også selv om vi er midt mellem to spændende Champions League-kampe.”

“Så lige nu er vores fokus et og alene på Superligaen. Selvfølgelig vil det være en fordel, hvis vi kan overføre noget af intensiteten fra kampen i tirsdags, men vores fokus er fuldt rettet mod OB og vigtigheden af få en sejr der.”

“Champions League er et kapitel for sig, og sagt i al respekt også kampe på et andet niveau, men vi ved udmærket, at vi i forvejen har haft det svært nok i Superligaen i denne sæson.”

“Vi har i nogle kampe vist et virkelig højt niveau og sat barren højt, men der har simpelthen været for mange kampe, hvor vi har haft for lavt niveau. Derfor skal vi som sagt bygge videre på den gode time, vi spillede mod Silkeborg, og sørge for at holde et højt niveau i hele kampen.”

“Heldigvis har vi en bred trup, hvor mange står klar til at spille og gerne vil ind og bidrage. Det havde der også været, selv om vi ikke spillede midt i ugen, og så gælder det selvfølgelig om at være klar til at gribe chancen, når man får den, hvad enten det så er fra start eller i løbet af kampen,” slutter Jess Thorup.