Lukas Lerager

Thorup: Vi har en god mulighed på torsdag

"Vi fik det resultat, vi kom efter, for nu har vi stadig en god mulighed for at afgøre det på torsdag hjemme i Parken foran alle vores egne fans, og jeg tror på, at vi har en god mulighed," sagde Jess Thorup efter den vanvittige 4-4-kamp i Eindhoven.

"Spillerne var ærgerlige og lidt frustrerede i omklædningsrummet efter kampen, men jeg synes, de har stor ære af den her indsats, for de levere en fantastisk præstation. Men det fortæller jo også noget om ambitionerne, for vi havde også chancerne til at vinde."

"Især vores første halvleg var helt fantastisk. Vi viste stort mod, når vi havde bolden, og vi formåede at spille forbi dem og komme til masser af chancer. Der var talt meget om alle dem, vi manglede, men vi har hele tiden fokuseret på dem, vi har til rådighed, og de laver altså fire mål hernede mod et hollandsk tophold."

"Det eneste jeg var lidt i tvivl om med hensyn til holdet, det var om Roony skulle starte ind, for han har spillet godt på det seneste. Men jeg sagde til ham, at han kunne komme ind og gøre en forskel i den sidste halve time, når kampen formentlig ville åbne sig op, og det gjorde han flot på positionen som angriber, hvor han jo ellers mest spiller wing."

"Ísak startede i stedet, og ja - han har spillet U19-kampe på det seneste, ligesom Bøving spillede i lørdags, men de har fået noget værdifuld kamptræning, og i dag går de jo begge to ind og leverer. Ísak scorer et flot mål, og Bøving spillede fantastisk i den time, han var med, så en stor præstation af de to."

"Vi har sagt det før, men vores styrke ligger virkelig i bredden på truppen, og al den spilletid, som de unge fik i efteråret, den er vigtig sådan en aften her. Vi er ikke bange for at bruge dem, og de viste igen, at de er klar, når det gælder," sluttede Thorup.

Mon ikke vi er mange, der er klar på torsdag, når vi spiller den afgørende kamp om en plads i kvartfinalen! Du kan stadig finde pladser her, men der er garanteret godt gang i salget her til aften... billet.fck.dk