Jubel efter scoring

Hæsblæsende i Holland: 4-4 mod PSV!

I en utrolig målfest fik FCK 4-4 i det første opgør mod PSV, og dermed venter en uhyggeligt spændende returkamp næste torsdag i Parken!

Efter en helt fænomenal første halvleg med Rasmus 'Pirlo' Falk som allestedsnærende dirigent gik vi til pause foran 3-1 efter mål af Isak Bergmann Johannesson, Pep Biel og Lukas Lerager. Værterne kom dog stærkt igen i 2. halvleg og det hele endte uafgjort.

Målfesten startede allerede efter fem minutters spil. Først ramte William Bøving stolpen, og i momentet efter generobrede københavnerne bolden og Bøving fandt en fri Isak Bergmann Johannesson - der i sin første kamp i 2022 - driblede uden om PSV-keeperen og scorede sikkert.

Efter tyve minutter kom udligningen på hollændernes første afslutning trods sprudlende københavnsk spil, da Gakpo headede bolden i nettet.

Men straks derefter erobrede Rasmus Falk bolden og fandt Pep Biel, der scorede sikkert til 1-2.

Og lige før pausen dukkede Lukas Lerager op og scorede med hovedet tæt under mål på Pep Biels hjørnespark til 3-1.

Bare fem minutter inde i 2. halvleg kom PSV tilbage, da den indskiftede japaner Ritsu Doan var på pletten til 2-3.

Efter en times spil begik Peter Ankersen et noget tilfældigt straffespark, da han ville sparke bolden væk, men ramte en hollænder på foden. Men Kamil Grabara reddede på fremragende vis forsøget fra Gakpo.

Gakpo fik dog taget revanche senere, da han efter en halvklaring fra Grabara fulgte op og scorede til 3-3.

Så satte hollænderne for alvor tryk på, men et træt FCK-mandskab fightede forbilledligt. Og pludselig tog Pep Biel sagen i egen hånd og scorede endnu engang efter en fejl i PSV-forsvaret. Og så stod det 4-3 til FCK på Philips Stadion - vi gentager 3-4!

Desværre holdt stillingen ikke hele vejen til banken, for indskiftede Eran Zahavi dukkede op kort før slutfløjtet til slutresultatet 4-4 på oplæg fra Gakpo.

Emil Højlund kom ind til sin debut mod slutningen og havde faktisk en kæmpechance i det 94. minut, men han sendte sit forsøg forbi fra en fri position.

Dermed venter en vild returkamp i Parken næste torsdag den 17. marts kl. 18.45!

Matchfacts:

PSV - F.C. København 2-3
06. min 0-1 Isak Bergmann Johannesson
21. min 1-1 Cody Gakpo
23. min 1-2 Pep Biel
43. min 1-3 Lukas Lerager
49. min 2-3 Ritsu Doan
70. min 3-3 Cody Gakpo
78. min 3-4 Pep Biel
85. min 4-4 Eran Zahavi