Jubel efter scoring

Thorup: Stærk rygrad og tro på tingene

Efter 0-2 ved pausen så det ikke godt ud for løvernes forsøg på at genfinde formen fra slutningen af efteråret, men et forrygende comeback i 2. halvleg sikrede 3-2-sejren.

"Jeg er mega tilfreds! Vi kom for at få en sejr og genfinde formen fra slutningen af efteråret, og vi vidste godt det ville være svært, især i den første kamp efter en pause," sagde Jess Thorup.

"AaB er svære at spille med, specielt her i Aalborg, og når vi er bagud 0-2 ved pausen, så vidner det også om, at vi gjorde noget forkert i 1. halvleg."

"Men vi viser også, at vi har en stærk rygrad og tro på tingene, for det var en mandfolkeindsats i 2. halvleg, hvor spillerne godt vidste, at de selv havde bragt sig i den situation, vi stod i, men de kæmpede videre sammen og vendte det sammen."

"Det er sådan nogle kampe her, der får et hold til at rykke endnu tættere sammen i bussen og få mere tro på tingene, så den her sejr kan vise sig at være uvurderlig."

"Vi mister Ankersen før pausen, men Bartolec kommer ind og spiller fantastiske 45 minutter og scorer også et flot mål. Det er sådan, vi vil have det, med to på hver position, hvor der er konkurrence om pladserne, og hvor vi kan holde niveauet."

"Bundu viste også, at han kan hjælpe os på mange parametre, men også at han mangler lidt kamptræning, for han blev træt til sidst, selv om han kun spillede 45 minutter. Men han gjorde det, vi havde håbet på, og det var godt at se," sluttede Jess Thorup.