Rasmus Falk

Falk og Fischer: Fantastisk følelse - men vi må ikke glemme de første 45 min.

Rasmus Falk
"Lige her efter kampen står vi med en fantastisk følelse, men i pausen var det noget værre lort! Det var nat og dag, men energien er meget bedre efter pausen, hvor de små aktioner lykkes, vi vinder duellerne, og på den måde får vi igen tro på tingene. Alle de basale ting, der bare ikke var i orden før pausen, og det er selvfølgelig ikke OK, men lige nu er vi bare glade, og så må se på de andre ting senere frem mod næste kamp på søndag. Det var fantastisk, at vi fik vendt det i dag, så nu er jagten begyndt!"

Viktor Fischer
"Vi skal altså vænne os af med den tendens, som vi har til at lukke mål ind i de første ti minutter! Vi kommer for dårligt ud, og det er vi nødt til at arbejde med. Vi får bedre fat i spillet, også i den periode hvor de kommer på 2-0, men vi dummer os med at spille nogle bolde ind i midten, hvor de er farlige. Så vi kommer ind og får en opsang i pausen og er helt enige om, at ét momnet kan ændre kampen. Allerede da Barto scorede til 1-2, så synes jeg, at der var en følelse i holdet af, at nu er vi tilbage igen, og nu kan vi vende det. Og ved 2-2 var det et spørgsmål om tid, før vi også kom på 3-2."

Peter Ankersen
"Bolden bliver skudt ind på min fod, så den bøjer, lige inden jeg træder ned, så jeg får et ordentligt vrid i anklen. De næste dage må vise, hvor alvorligt det er."