Thorup: Solid toppræstation på svær udebane

”Det var virkelig en solid toppræstation på en svær europæisk udebane,” sagde en glad og stolt Jess Thorup efter 2-1-sejren over Sivasspor.

Flot udgangspunkt før returkampen
”Vi har ikke nået målet endnu, for vi er kun halvvejs, så der venter 90 hårde minutter, men vi har fået en rigtig flot udgangspunkt før returkampen i Parken. Der har vi ikke tabe siden november, så de skal finde noget ekstraordinært frem, når de møder os på vores hjemmebane og med vores fans på tribunerne.”

”Jeg er virkelig meget tilfreds med spillernes præstation i dag, for der er solid bund i det, vi præsterer. Vi er solide, og vi tør at spille den form for fodbold, vi gerne vil.”

Stor mental styrke
”Vi lader os for eksempel ikke slå ud, efter de udligner på et lidt heldigt mål, lige efter vi kom foran, men viser stor mental styrke ved at køre et virkelig flot gennemspillet angreb og bringe os foran igen. Vi har flere gange vist det overskud og den tro på tingene, at vi kan komme hurtigt tilbage, hvis de andre scorer.”

Vi stod godt imod
”Men det her er ikke noget nemt sted at spille, for selv om de tabte i mandags, så har de spillet et halvt år uden at tabe hverken hjemme eller ude. De kom som forventet med masser af fart og fysik, men vi stod godt imod og forsvarede det fint gennem store dele af kampen, selv om det blev lidt hektisk til sidst.”

”Vi havde dog også selv muligheder til at score allerede før pausen, hvis vi havde haft lidt mere skarphed i indlæg og afleveringer, men alt i alt er jeg som sagt vældig tilfreds med det vi leverede i aften,” sluttede Jess Thorup.

Ses vi på søndag?
Fredag eftermiddag går turen hjem til København, og så håber vi at se rigtig mange på tribunerne allerede på søndag, når vi tager imod SønderjyskE i Parken!