Jess Thorup

Thorup: Skal se et FCK-hold med et helt andet udtryk

Der er gået to uger siden seneste Superliga-runde, og mens landsholdsspillerne har været væk har resten af truppen haft travlt på træningsbanerne på Nummer 10.


”Det har været et par fine uger, selvom vi har haft en del spillere afsted i landholdstjeneste og langt fra været fuldtallige. Men det er kun godt både for de enkelte spillere, men også for klubben, at vi har så mange dygtige folk, der får lov til at repræsentere deres respektive landshold,” siger cheftræner Jess Thorup og fortsætter:”Sammen med de tilbageværende spillere har vi fået øvet, snakket og nørdet meget af det spillemæssige. Og i de sidste par dage har vi så skruet op for fokus på Randers-kampen, efter alle er mødt ind igen. Og det har generelt set godt ud. Folk har været positive og åbensindede, og alle er klar på at tage skridt i den rigtige retning.”

Ændringer vil tage tid
Efter landskampspausen skal løverne i aktion igen mandag aften mod Randers i Parken. Og nederlaget til FC Midtjylland i sidste spillerunde skal gerne vaskes væk hurtigst muligt.

”Bedømt på kampen i Herning er der selvfølgelig meget, vi skal arbejde på og forbedre. Både det defensive, men også at få skabt flere chancer selv - og først og fremmest skal vi lade være med at ende med at spille 10 mod 11, som vi har gjort alt for ofte på det seneste. Den tendens skal vi have stoppet.”

”I de sidste to uger har vi evalueret grundigt, men også forsøgt at se fremad og sporet os bedre ind på, hvordan vi gerne vil spille. Men Rom blev ikke bygget på en dag, så hvis vi skal ændre nogle ting, vil det naturligvis også tage noget tid. Men allerede mandag skal vi meget gerne se et FCK-hold, der har hævet niveauet og bygget på, og som kommer med et helt andet udtryk,” forklarer Thorup.Slagkraftigt hold trods karantæner

Til kampen mod Randers skal løverne undvære den karantæneramte duo Fischer og Zeca, mens Jens Stage også må sidde over efter sin positive Covid 19-test i sidste uge.


”Det er altid ærgerligt ikke at kunne vælge på øverste hylde. Og jeg ser frem til, at alle er klar og kan presse hinanden, så vi får den størst mulige konkurrence om pladserne i det daglige. Men det giver omvendt også mulighed for at se forskellige spillere i forskellige konstellationer, og vi skal nok stille et slagkraftigt hold. Sejre er nu engang den bedste medicin, og vi skal have rejst os igen mod Randers,” slutter Jess Thorup.

Kampen mod Randers starter kl. 19.00 og kan følges direkte på TV 3 Sport og Viaplay.