Mikkel Kaufmann

Thorup: Vi skal have arbejdshandskerne på

Efter kampen sagde Jess Thorup blandet andet:

"Jeg forholder mig til, hvad der sker på banen og på 10’eren, og det er vi ikke tilfreds med. Det er ikke FCK-standard at tabe to kampe i træk, og vi har et arbejde foran os."

"Vi skal tilbage på træningsbanen, og vi skal kæmpe os ud af det. Vi kan ikke snakke os ud af det her, vi skal have arbejdshandskerne på."

”Jeg synes vi fik en fin start på kampen, vi har nogle åbne chancer, som vi selvfølgelig skal score på. Men jeg ser nogle spillere, som mangler selvtillid, og selvtillid kommer via sejre og mål. Når spillerne ikke selv scorer og i stedet får mål imod sig, så viser den manglende selvtillid sig. Det er her, man tænker ”hvad nu”, og pludselig begynder man at blive bange. Det er jo hvad der sker, når man i en længere periode er uden sejr."

"Efter de var kommet foran 1-0, kommer vi tilbage, vi presser på, vi kommer på 1-1 og spiller fornuftigt, og har også nogle store chancer, men vi skal ikke gemme os bag chancerne, for i bund og grund handler det om at vinde, og det gjorde vi ikke i dag."

"Den vindermentalitet, den køber man ikke i shoppen nede på hjørnet, den skal opbygges. Selv om de er landsholdsspillere, så er de ikke ret meget værd uden selvtillid, for selvtillid er det vigtigste for fodboldspillere. Der er nogle ting vi skal arbejde med, men vi har en masse dygtige spillere, men vi har ikke fået forløst potentialet i truppen."

Og ganske som alle vi andre savner fans, så savner Thorup og spillerne dem også:

"Vi skylder vores fans en masse, og det er også klart, at vi alle sammen savner opbakningen fra vores fans. Men vi kan jo starte med at give dem nogle sejre. Jeg forstår godt, hvis de er bekymrede for sæsonen og slutspillet og mesterskabet, men lige nu tænker jeg slet ikke så langt. Min vigtigste opgave er at samle spillerne op i morgen og gøre os klar til den næste kamp mod SønderjyskE. Det er der, mit fokus ligger lige nu. Vi skal først og fremmest overbevise os selv om, at det kan lade sig gøre."