Jess Thorup

Thorup om Trabzonspor: En spændende udfordring

”Det var på papiret den hårdeste lodtrækning, vi kunne få, men det er også verdens største klubturnering, vi spiller om at komme ind i, så der vil konkurrencen altid være knivskarp."

Sådan indleder cheftræner Jess Thorup sin første kommentar til dagens Playoff-lodtrækning, hvor vi skal møde de tyrkiske mestre fra Trabzonspor.

"Vi går 100 procent efter at komme i Champions League-gruppespillet, og vi glæder os meget til udfordringen. Vi kan allerede nu sige, at vi får brug for at have København bag os, både til en stor europæisk aften i Parken og til udekampen i Trabzon.”

Løverne får danske modstandere i kampene mod Trabzonspor, der har både Andreas Cornelius og Jens Stryger Larsen i truppen, og det bliver tredje gang vi skal møde Corner i Europa, da han også repræsenterede Atalanta og Bordeaux.

”Vi kender lidt til holdet, der vandt et historisk mesterskab i Tyrkiet i sidste sæson," siger Thorup.

"Vi kender selvfølgelig især til Andreas Cornelius, og det er specielt for både ham og os, at vi nu igen skal op mod hinanden igen. Men det ser vi frem til, og nu begynder vi at arbejde mere detaljeret med analysen af dem, og så glæder vi os til kampene."

"Lige nu handler alt dog om Superligaen og søndagens Derby, og så flytter vi fokus til Europa, når vi kommer dertil,” siger Jess Thorup.

OPDATERET: Den første kamp bliver spillet i København tirsdag den 16. august, kl. 21.00 (CET), og returkampen spilles i Tyrkiet onsdag den 24. august, kl. 21.00 (CET).

>> Foreløbig billetinfo