Jonas Wind

Thorup: Meget at være tilfreds med, men vi havde brug for de tre point

"Hvis det ikke var fordi, vi har et efterslæb, som vi skal hente ind, så havde vi nok været fint tilfredse med uafgjort i dag," sagde Jess Thorup efter aftenens målløse opgør mod FC Midtjylland.

"Vi har vel fire pæne chancer til at score i dag, og de har en enkelt efter et langt indkast, og vi kan også være tilfredse med, at vi holder clean sheet. Men vi står alligevel med en underlig følelse, for vi havde brug for de tre point til at komme nærmere på toppen."

"Vi har ni point op til Brøndby på førstepladsen, så nej, ingen vil da sige, at det er realistisk at hente det på 11 kampe. Men så længe det er matematisk muligt, så jagter det vi kan, og så kan det være, det ender med en andenplads eller en tredjeplads. Vi må bare holde fokus på vores egne præstationer, og det vi selv kan gøre noget ved."

"Der er masser, vi kan tage med fra de seneste kampe. Jeg synes, vi var bedre end Brøndby sidst, selv om vi tabte, og dag er vi som minimum lige gode og måske en tand bedre end FCM, og vi spillede også lige op med AGF. Men selv om vi kan matche holdene foran os, så skal vi stadig forbedre os, så vi også begynder at vinde de her kampe," sluttede Thorup.

Nu venter i første omgang en udekamp mod Randers FC næste søndag kl. 17, inden der er landskamppause, hvorefter slutspillet gør i gang.