Jess Thorup

Thorup før Silkeborg: Ny energi med på banen

”Det har været rigtigt godt at få de to ind i truppen," siger Jess Thorup og henviser til Andreas Cornelius og Christian Sørensen, der blev hentet ind på transfervinduets sidste dag.

Cheftræneren uddyber, hvad de bringer til truppen, der møder Silkeborg kl. 19 i Parken:

Klar styrkelse af vores trup
"Det er to voksne spillere, der kommer med masser af kvalitet og erfaring og som helt sikkert vil hjælpe os – både på kort og langt sigt. Det kan være allerede fra start i aften eller i løbet af kampen, hvor de kan komme ind og bidrage."

"Det er klart en styrkelse af vores trup, for de passer rigtigt godt til vores ønske om at spille dominerende og intensiv fodbold. De har også nogle spidskompetencer, som er anderledes end dem, vi havde i forvejen."

"Jeg synes, at vi står med en rigtig stærk trup frem mod de opgaver, der venter os," siger Thorup, der langt fra var tilfreds med den seneste præstation mod FC Nordsjælland.

Forventer et helt andet udtryk
”Jeg forventer ubetinget at se et helt andet udtryk fra vores side. Det har alle på og omkring holdet et ansvar for sker."

"Jeg vil se et hold, der kommer med ny energi og tager styringen på kampen fra start til slut. Det kræver, at alle bringer intensitet og koncentration ind i alle aspekter af kampen. Og det er uanset om vi eller Silkeborg har bolden, for det vil de uundgåeligt have i dele af kampen."

”Alle kan se, at vi har været for svingende i vores præstationer i Superligaen. Det må og skal vi have rettet op på, og der er kun et sted at starte, og det er med en stærk præstation i aften."

"Derfor har det al vores fokus, og vi glæder os til en flot kulisse og en intens kamp,” slutter Jess Thorup.

>> Du kan stadig sikre dig plads til kampen her.