Andreas Cornelius

Thorup: Ikke perfekt præstation, men de tre point var det vigtigste

”Det var bestemt ikke perfekt, alt hvad vi lavede i dag, men det handlede først og fremmest også bare om de tre point, og dem fik vi,” sagde Jess Thorup efter aftenens 1-0-sejr over Silkeborg.

”Vi har et meget tæt program foran os i den kommende periode, og med de svingende og svigtende resultater vi har haft i Superligaen, så var sejren meget vigtig for os.”

”Vi vidste godt, at det ville blive svært mod Silkeborg, som er et rigtig godt spillende hold, og vi var forberedt på, at de bruger mange spillere i deres spilopbygning. Men vi formår at holde dem væk fra store chancer før pausen, og så kan jeg godt leve med, at de har bolden meget.”

”Vi har en rigtig stærk periode efter pausen, hvor vi skulle have udbygget føringen, men mod slutningen står vi for langt tilbage på banen. Der ville jeg gerne have, at vi var mere dominerende, så ja – der er stadig meget at arbejde med. Men jeg synes, vi var det bedste hold i dag, og at vi også vandt fuldt fortjent.”

”Corner fik et flot comeback og viser i duelspillet virkelig sin internationale klasse. Vi så både ved målet og i et par andre situationer, at de har flere mand, der fokuserer på ham, og det giver plads til at andre får plads til at løbe i feltet. Så jeg er meget tilfreds med hans indsats.”

”Målet kom som sagt netop ved, at Claesson løb i det frie rum, og så kom oplægget fra Mo og Victor, der virkelig også var fremragende i dag og skabte meget ude fra deres side. Mo mangler stadig lidt i at kunne gå en hel kamp for fuld damp, for med de kvaliteter han har, vil vi gerne have ham med endnu længere, men vi måtte tage ham ud efter 70 minutter i dag. Men han er på vej og bygger fortsat på.”

”Claesson fortsætter sin stærke periode her i efteråret, hvor han ud over at arbejde stenhårdt for holdet også får output på sin store indsats.”

”Nu skal vi hjem og evaluere kampen og lægge den bag os, og så glæder vi os ellers til at tage til Dortmund på mandag og tage hul på gruppespillet,” sluttede Jess Thorup fra Parken.