Jess Thorup

Thorup før Randers: Vi skal gøre arbejdet færdigt

Søndag kl. 16 venter Mesterskabsspillets sidste udekamp, når vi rejser til Randers for tage et afgørende skridt i jagten på mesterskabet.

“Vi spillede imod Silkeborg noget af det bedste fodbold, vi har præsteret i foråret. Og de unge tog en kæmpe tørn. Den kamp lover godt for FCK, ikke bare for Mesterskabsspillet, men også for årene, der kommer. Vigtigst af alt har den præstation bragt os i en rigtig god position, hvor vi selv kan afgøre tingene," siger Jess Thorup og fortsætter:

"Både jeg, spillerne og staben insisterer på, at vi skal tage et kæmpe skridt i retning af mesterskabet i Randers. Vi vil tage ilden, aggressiviteten og spilleglæden med fra Silkeborg-kampen og hente de tre point,” lyder det fra cheftræneren, som igen kan forvente stor opbakning fra fansene.

FCK ender således med at sætte ny tilskuerrekord på hjemmebane i år. Og det ser ud til, at mere end 2.000 FCK-fans tager turen til Randers:

"Det er fuldstændig fantastisk! Deres opbakning og støtte har hele sæsonen været fænomenal og det løfter os hver gang, at de står bag os og giver energi til holdet. Lad os sammen skabe en kulisse, der gør, at vi henter den vigtige sejr,” siger Thorup.

>> Du kan finde plads til kampen i Randers lige her.