Jubel efter scoring

Thorup: Et rigtig godt udgangspunkt

”Vi har skaffet os et godt udgangspunkt inden returkampen, men selvfølgelig er det rigtig ærgerligt, at de scorer til sidst. Jeg synes ikke engang, der var frispark, og så bliver den rettet af på vejen, så det er ret tilfældigt mål, hvor vi ellers har holdt dem helt væk fra chancer,” sagde Jess Thorup efter 4-1-sejren over Torpedo.

”Første halvleg blev langt hen ad vejen som forventet, hvor vi skulle være tålmodige for at nedbryde deres betondefensiv, og så er det godt, at vi har de individuelle kvaliteter i en spiller som Falk. Det så vi ikke bare ved hans fantastiske 1-0-mål, men også i andre aktioner.”

”Forløsningen kommer for alvor i 2. halvleg, hvor vi finder mange god løsninger og scorer tre mål de første 20 minutter. Når man fører 4-0 er det altid en afvejning, om man skal gå efter det femte og sjette mål, eller man bare skal kontrollere kampen. Og i givet fald hvordan. Jeg havde naturligvis gerne set, at vi havde holdt nullet, men alt i alt synes jeg, at vi spiller en rigtig fin kamp.”

”Vi er stadig kun halvvejs, men jeg har svært ved at se, at vi skal komme i problemer derovre, og vi har i hvert fald et glimrende udgangspunkt,” konstaterede Jess Thorup efter første europæiske kamp som FCK-træner.