Holdet samles inden kickoff

Spillerreaktioner: Falks mål åbnede kampen op

Jonas Wind
- Det var dejligt at være tilbage og dejligt at være tilbage med en scoring - og med en Panenka at give lidt lækkert til vores fans. Jeg synes selv, at det gik fint, og nu kom jeg jo også ind, da der var kommet noget mere plads. De stod jo fint i kæderne, men med den type hold så ved vi jo, at med lidt tålmodighed, så kommer der også plads. 

Jeg følte selv, at det gik fint nok i dag, tempoet er der, selv om jeg ikke er på max endnu - men jeg synes, at det går den rigtige vej, og håber på flere minutter mod Silkeborg. Ja, Panenka'en skal jo bruges i ny og næ, og det var så i dag, men det allervigtigste var jo, at bolden gik ind...


Rasmus Falk
- Ved målet venter jeg lidt og fanger ham på det forkerte ben, så sparkede jeg og den gik jo så heldigvis ind - og det ændrede kampbilledet. Jeg har jo fået en lidt blandet optakt til kampen, hvor jeg kun havde en træning før AaB-kampen, men jeg føler mig fit og frisk. Hvad angår AaB-kampen så er der ingen tvivl om, at jeg meget gerne havde set, at vi havde fået de tre point. Holdet mangler stadig lidt, fx mangler vi stadig nogle offensive procenter. Det så dog godt ud offensivt i dag, omend det var en lidt bøvlet kamp til at starte med - de holdt os fra de store chancer, mens de havde power og energi, og de er jo ikke dårlige fodboldspillere - de var svære at bryde op, men de brugte til gengæld også meget energi, og vi følte, at vi ville få mere og mere plads som kampen gik - og når det skete, ville chancerne også komme. 

Vores krav til os selv er da et gruppespil, og selvom vi gerne have prøvet et af de sjovere gruppespil, gør vi nu alt hvad vi kan for at komme i gruppespillet i Conference League, og jeg synes også, at vi i dag 100% viser, at vi er seriøse og gerne vil udfordre os selv i det her.


Nicolai Boilesen
- Vi var i kontrol hele kampen, men den første halvleg var svær. Så scorede Falk et godt mål, det åbnede kampen op - og efter vi er kommet på 2-0, er kampen vel mere eller mindre lukket. De sidste 15 minutter af kampen irriterer mig dog, for vi smider alt for mange bolde væk, og her skulle vi måske have sat end større ære i at forsvare, fremfor at gå efter 5, 6 eller 7-0. Her skulle flere nok have opfyldt deres defensive pligter, for vi smed alt for mange bolde væk, hvilket gav dem flere muligheder. Vi slackede alt for meget de sidste 15 minutter.

Hvad angår Falk, er han en utroligt vigtig brik, både på og udenfor banen. På banen gør han alt det svære, og med hans temposkift og finurlige driblinger er han meget vigtig - i søndags havde han to assist, og i dag fik han krydret det med et mål og noget produktivitet, hvilket han jo nok har manglet. 

Vi har et godt udgangspunkt inden returkampen, men vi skal jo spille minimum 90 minutter mere, og man ved jo aldrig hvad der kan ske - de kan jo score et vanvidsmål - men selv hvis vi taber 0-3, vil de nye regler jo sikre os forlænget spilletid. Vi skal gøre arbejdet færdigt, og når det er gjort, ser vi på hvad der venter os.