William Bøving og Victor Kristiansen

Thorup: Det var den afslutning på turen, jeg havde håbet på

”Det var den afslutning, jeg havde håbet på efter en fantastisk træningslejr,” sagde cheftræner Jess Thorup efter de 120 minutters testkamp mod Club Brugge.

”I dag mødte vi et hold på et højt, internationalt niveau, som er tredobbelte belgiske mestre, har spillet Champions League de seneste mange sæsoner og henter spillere fra en meget høj hylde, så jeg er meget tilfreds med den måde, vi blev matchet på i dag.”

”Vi fik en rigtig god start på kampen, og i de første 20 minutter kan jeg ikke huske, at de var ret meget på vores banehalvdel. Men pludselig var de deroppe, og så viste de klassen og skulle jo ikke bruge ret mange chancer for at score mål.”

”Vi manglede til gengæld at få gjort vores halve og mellemstore chancer til endnu større chancer og til mål, men sådan er det på det her niveau. Du bliver straffet, hvis du ikke selv kender din besøgelsestid, og det var også fint at mærke det i dag.”

”Jeg talte i pausen med spillerne om, at vi havde spillet en fornuftig 1. halvleg på bolden, men ikke var tilfredse med resultatet, så vi skulle gå ud og fortsætte i 2. halvleg. Og der var spillere, der blev presset, nogen også rigtig meget i forhold til deres grænser, men det var fedt, at vi både blev matchet individuelt og som hold.”

”Vi begyndte at lave de første udskiftninger midt i 2. halvleg, og resten af kampen viste, at vi har – og har brug for – en virkelig bred trup. Jeg synes, at mange spillere gik ind og meldte sig ind i kampen i forhold til at være i spil allerede til Horsens-kampen næste søndag.”

”Så om man startede eller kom ind i dag, det er ikke afgørende for, hvordan vi starter næste søndag. Så der er rigtig mange valgmuligheder for trænerne, og det er et godt sted at stå, nu hvor det bliver alvor i først Superligaen og siden i Europa,” sluttede Jess Thorup.

>> Bliv klar til sæsonpremieren med kort eller billet