Nicolaj Thomsen scorer til 1-0

Thomsen før Vendsyssel: Skal ud og spille en fed omgang fodbold

Efter to sejre i forårets to første kampe gælder det mandag opgøret mod Vendsyssel i Telia Parken. Og Nicolaj Thomsen & Co. skal ud og have et hattrick af sejre i 2019:

”Det handler om at fortsætte, hvor vi slap i Randers og fortsætte stimen af sejre. Så simpelt er det. Vi har fået en stor portion selvtillid i holdet og vi har mange potentielle målscorere og matchvindere, som vi også har set i de to første kampe i år,” siger Nicolaj Thomsen inden opgøret mod oprykkerne, der trods en placering som næstsidst i Superligaen som bekendt alligevel vandt sæsonens første møde i efteråret.

”Mod Vendsyssel behøver vi ikke nogen yderligere motivation end at tænke tilbage på den seneste kamp mod dem. Vi har jo noget at revanchere, og den kamp må nok være lavpunktet for os hidtil i sæsonen - men også en slags vendepunkt, for siden da har vi vundet så godt som alle ligakampe og spillet er bare blevet bedre og bedre,” lyder det fra Nicolaj Thomsen inden opgøret mod nordjyderne.

Siden 2-1-nederlaget i Hjørring den 30. september, har løverne spillet 11 Superliga-kampe med 10 sejre og en enkelt uafgjort til følge. Og efter turen til Randers glæder Thomsen sig til at skulle i aktion i København igen.

”Vi skal ud og spille en fed omgang fodbold foran vores egne fans, selvom vi godt ved, at det bliver en fysisk kamp fra deres side. Men vi holder fokus på vores egen præstation, og med fansene i ryggen skal vi ud og vise, hvad vi kan i Telia Parken,” forklarer midtbanemanden, der scorede årets første Superliga-mål i premieren mod OB.

Kampen mod Vendsyssel fløjtes i gang mandag kl. 19.00. Find din plads lige her!

>> Scoringsstimer og clean sheets

>> Mandagsspænding i vente?

>> Sjældne Superliga-modstandere