Stephan: VM er bare det største!

I går kvalificerede Danmark sig også til VM, og dermed kan endnu en gruppe af vores spillere begynde at drømme om at opleve en VM-slutrunde. Først og fremmest William Kvist, der spillede hele kampen i går og igen leverede et brag af en præstation, samt Peter Ankersen, der kom på banen i 2. halvleg.

Stephan Andersen var en af mange, der fulgte med foran TV-skærmen i går aftes:

"Det var en super præstation i går og fantastisk flot kommet igen af holdet, selv om de kom tidligt bagud på udebane. Det vidner om god moral, og så vinder de endda overlegent. Der var jo nok mange, der ikke havde regnet med, at de kunne klare det, men som William også har været ude og sige, så viser det, at de har boller!" lyder det fra Stephan, der som en af de få har prøvet at være med til hele tre slutrunder.

"Jeg var med i truppen til både EM i 2004 i Portugal og VM i 2010 i Sydafrika, og så stod jeg til EM i Polen og Ukraine i 2012. VM er bare det ultimative, det er noget helt specielt. Champions League er også stort, men den spilles trods alt hvert år, mens VM kun er hvert fjerde år. Det er sådan noget man lever og ånder for, for de turneringer betyder virkelig noget. Det er ikke mange, der får lov at opleve det, så det er selvfølgelig en kæmpe gulerod for dem, der er inde omkring landsholdet i øjeblikket," siger Stephan, der er noteret for 30 A-landskampe for Danmark.