Federico Santander i duel med USA's Matt Miazga

Landsholds­update: Det samlede overblik

14 førsteholds-spillere var i denne omgang afsted med deres respektive landshold, og kun Lüftner fik ikke spilletid. Det blev ikke til "senior-scoringer", men på U21/U19 lavede Robert Skov og Jonas Wind to mål hver, og Carlo Holse et enkelt. En enkelt pokal blev det også til, da Gregus og Slovakiet vandt Kings Cup-turneringen i Bangkok.

William Kvist, Danmark
Startede ind mod Panama og blev udskiftet midt i 2. halvleg. Sad på bænken mod Chile.

Nicolai Boilesen, Danmark
Kom ind midt i 2. halvleg mod Panama, og spillede hele kampen mod Chile i midterforsvaret.

Viktor Fischer, Danmark
Kom ind midt i 2. halvleg mod Chile, og sad på bænken mod Panama.

Peter Ankersen, Danmark
Blev efterudtaget til kampen mod Chile, hvor han sad på bænken hele kampen.

Robert Skov, Danmark U21
Startede inde i 5-0-sejren ude mod Østrig og scorede til 3-0, inden han blev udskiftet efter en times tid. Startede også inde i 2-2-udekampen mod Georgien og udlignede til 1-1 kort før pausen. Blev udskiftet med et kvarter igen.

Mads Roerslev, Carlo Holse og Jonas Wind Danmark U21
Alle tre fik fuld spilletid i de tre EM-kval.kampe mod Bosnien-Hercegovina (3-2), Tyrkiet (1-1) og Østrig (2-2). Jonas og Carlo scorede de to første mål mod Bosnien-Hercegovina, og Jonas scorede også til 2-1 mod Østrig.

Resultaterne betød desværre, at U19-landsholdet ikke gik videre til EM-slutrunden i Finland til sommer.

Carlos Zeca, Grækenland
Spillede hele hjemmekampen mod Schweiz, som grækerne tabte 0-1. Sad på bænken, da de slog Egypten 1-0.

Pieros Sotiriou, Cypern
Startede inde i 0-0-hjemmekampen mod Montenegro og blev udskiftet fem minutter før tid.

Federico Santander, Paraguay
Spillede hele udekampen mod USA, som Paraguay tabte 0-1.

Michael Lüftner, Tjekkiet
Sad på bænken i begge kampe i Kina, hvor tjekkerne tabte 0-2 til Uruguay og slog Kina 4-1.

Jan Gregus, Slovakiet
Sad på bænken i Kings Cup-semifinalen i Bangkok, da slovakkerne slog De Forenede Arabiske Emirater 2-1, men spillede hele kampen, da de slog Thailand 3-2 i finalen.

Denis Vavro, Slovakiet U21
Fik fuld spilletid ude mod Albanien og hjemme mod Albanien, hvor Slovakiet vandt 3-2 henholdsvis 4-1.