Ståle: Vi lever endnu, det er det vigtigste

"Vi har klaret os fantastisk i Europa denne sæson med sejre i Finland, Island, Bulgarien og Frankrig samt uafgjort i Italien og her i aften. Det er længe siden, det er sket, og det er kun hjemmekampen mod Slavia, der gør at vi står her og er lidt pressede, ellers kan man ikke sætte fingeren på noget," sagde Ståle efter aftenens 0-0 i Prag.

"Men vi lever i gruppen, og det er det vigtigste. Vinder vi f.eks. i Skt. Petersburg er vi bedre end dem i de indbyrdes kampe."

"I aften var vi perfekt defensivt, og de har kun et par enkelte skud og et frispark. I deres første kampe mod Bordeaux og Zenit skabte de rigtig mange chancer, men i begge vores kampe holder vi dem nede på meget få chancer, og det er en stærk præstation, som jeg er meget tilfreds med."

>> Kom til topbrag i Telia Parken

"Vi gjorde hvad vi kunne i dag for at blive bedre på bolden ved f.eks. at sætte Zeca ud på kanten for at bremse Stoch og ved at flytte Falk ind på midten, men da han også måtte udgå, blev det en forsvarskamp til sidst. Her havde de nok lidt flere kræfter og power end os, men vi stod godt imod."

"Vi kommer dog heller ikke rigtig til noget selv i aften, og i kampe som denne er vi nok afhængige af, at spillere som Fischer, Falk og Skov rammer individuelt og giver det lille ekstra, men som sagt er jeg tilfreds med, at drengene stod for presset og holdt dem fra chancer."

Forude venter nu en udekamp i Aalborg på søndag, inden topbraget mod FC Midtjylland i Telia Parken søndag den 25. november.