Spillerne efter 0-0 i Prag: Flot defensiv indsats

Jan Gregus
"Det var en hård udekamp, og der var ikke mange chancer til nogen af holdene. Vi leverede en rigtig flot defensiv indsats, og sørgede for, at de ikke kom frem til noget. Vi var bedre defensive end vi var offensive, men vi mødte også et hold med rigtig mange kvaliteter."

Andreas Bjelland
"Det var godt, vi fik det ene point, selvom det ikke var den kønneste kamp. Men sådan går det jo nogle gang i Europa. Men vi fik det ene point, og dermed er vi stadig med i gruppen. Vi manglede en smule coolness på bolden, og vi fik ikke rigtige slået hul på deres defensiv, hvor de var gode mand mod mand. Men med dagens point lever vi i gruppen, og det er vigtigt."

>> Kom til topbrag i Telia Parken

Stephan Andersen
"Det blev svært, men det vidste vi jo godt, at det ville blive. Vi var rigtig gode defensivt, mens vores offensiv ikke var helt så god. Men vi fik et godt point, og det er et point, der kan gå hen og vise sig at være rigtig værdifuldt."

Pierre Bengtsson
"Ja, jeg kom lidt hurtigt ind, men jeg synes, at vi forsvarede os rigtig godt mod et rigtig godt hold - og vi fik jo også holdt nullet. Et point er OK, for det betyder jo, at vi fortsat lever i gruppen - og dermed har vi inden de sidste to kampe, stadig en mulighed for at gå videre."