Årets julesweater til både børn og voksne er landet i Fanshoppen!

Dette års julesweater er nu landet i Fanshoppen, og du kan allerede nu kan blive FCk-juleklar! Foruden julesweateren til voksne, der over årene er blevet noget af et årligt tilløbsstykke i FCK Fanshop, har vi i år også sørget for, at de mindste F.C. Københavnere kan blive klædt på til jul i byens farver.

Julesweateren til voksne

I takt med at efterspørgslen på den årlige julesweater stiger, er der i stigende grad også brug for byens bedste kreative ressourcer til at ramme den helt rigtige sweater. Derfor har vi til årets lancering allieret os med ingen ringere end Arthur Wuf, som i ovenstående video fortæller mere om inspirationen til sweateren og det lunere alternativ til spillertrøjerne...  

Sweateren koster 399 kr., og kan købes fra størrelse XS til 4XL i Fanshoppen i Parken og online på fckfanshop.dk.

>>> Find julesweateren til voksne her

Julesweateren

 


Julesweater til børn fra størrelse 3/4 år

I år er der også produceret en særskilt julesweater til de mindste F.C. Københavnere. Sweateren fås fra størrelse 3/4 år og op til 13/14 år og koster 349 kr. 

>>> Find julesweateren til børn her


Julesweateren børn

 

Find julegaverne i FCK Fanshop

Vi har samlet de 24 mest populære julegaver fra FCK Fanshop, så du nemt kan gå på opdagelse efter julegaver til enhver F.C. Københavner. Find inspiration via linket herunder.

>>> Fanshoppens 24 julegaveidéer