Ståle: Vi har sat os i en hård, mental situation

"Vi har sat os selv i en hård, mental situation nu," konstaterede Ståle efter aftenens bitre Champions League-farvel.

"Vi burde have skabt flere chancer i den ordinære kamp, og vi var ikke skarpe nok på de chancer, vi fik. Men de står lavt og kompakt og forsvarer sig godt, og efter deres udvisning virker det som om, de bare venter på, at den skal gå til straffespark."

"Vi prøvede med alle de offensive kort, vi har, og der var også flere gange, hvor bolden var lige ved at studse vej, men det skulle ikke være i dag. Og i straffesparks-konkurrencen havde både N'Doye og Bartolec chancen for at sætte det afgørende spark. Så det er frygteligt lige nu, og det er svært for mange af spillerne lige nu, hvor vi var så tæt på."

"Men sådan er fodbold. Vi vidste på forhånd, det ville blive tætte kampe og de små marginaler, og det må man sige, det blev. De var lidt bedre end os i Beograd, og vi var lidt bedre end dem i dag."

"Men nu er der ikke andet for end at rejse os så hurtigt som muligt, og vi skal løfte os til en svær udekamp i Randers allerede på fredag. Og så må vi se, om vi skal møde Riga eller HJK i næste uge, for nu gælder det selvfølgelig om at tage den næste og sidste chance for at komme i europæisk gruppespil."

- - - -

Europa League-playoff

FCK - Riga FC/HJK Helsinki
Torsdag den 22. august, kl. 19.45 i Telia Parken

Riga FC/HJK Helsinki - FCK
Torsdag den 29. august, kl. 20.45 (CET) på Skonto Stadion, hvis det er i Riga
Torsdag den 29. august, kl. 18.00 (CET) på Telia 5G Areena, hvis det er i Helsinki