De to hold går på banen

Vi vinder sammen, og vi taber sammen

Gårsdagens resultat på banen var naturligvis ikke hvad vi havde sat næsen op efter. Vi drømte alle om avancement og mulighed for fortsat Champions League-fodbold.
 
Men vi vidste også, at de to opgør mod Røde Stjerne ville blive afgjort på marginalerne, og det må man i sandhed sige at de blev – desværre ikke til vores fordel denne gang.
 
Når skuffelsen har lagt sig, er det dog vigtigt at huske på, at vi skal hurtigt videre efter gårsdagens resultat for store og vigtige opgaver venter lige om hjørnet. Vi skal først holde os på toppen af 3F Superligaen, og så står vi nu ligesom sidste år, overfor en afgørende runde mod enten HJK Helsinki eller Riga FC om en plads i UEFA Europa League-gruppespillet, som er et af sæsonens vigtigste sportslige mål for os.
 
Vi spiller den første kamp på hjemmebane torsdag den 22. August, kl. 19.45 - og a apropos hjemmebane, så kan vi ikke rose alle nok for den oplevelse knap 30.000 tilskuere var med til at give os alle sammen i går. Tilskuertallet, stemningen, afviklingen og den elektriske ”Europa-stemning” nåede nye højder i går og var på absolut internationalt niveau hvor vi alle gerne vil have den til at være. Samtidig blev kampen, som var en højrisikokamp, afviklet uden problemer for UEFA og myndigheder uden for banen.
 
Vi har ret til og skal være skuffede i dag – og måske også torsdag. Men vi vinder sammen, og vi taber sammen. Og allerede fredag går det løs igen med en udekamp i Randers, inden jagten på det 13 ud af 14 europæiske gruppespil fortsætter med kampene mod HJK Helsinki eller Riga FC. Kampe hvor vi igen får brug for jeres støtte og stemning.


Forza FC!
F.C. København