Alle i hvidt

Spillerreaktioner: Ikke vores dag i dag

Carlos Zeca
"Jeg er stolt af holdet, alle mand arbejdede stenhårdt - og vi var det bedste hold i aften. Men det endte med straffesparkskonkurrence, og her er det et spørgsmål om held eller uheld, og desværre var heldet med Røde Stjerne. Så tillykke til dem med sejren. Men vi skal op med hovedet, vi skal have fokus på fredagens kamp i ligaen - og så skal vi selvfølgelig i Europa League. Sidst men ikke mindst, en kampe tak til vores tilhængere - deres støtte var AMAZING her til aften."

Sotirios Papagiannopoulos
"Der er ikke så meget at sige, og det der er at sige, det er ikke så pænt. Det var en tæt kamp, og da vi først kommer i straffesparkskonkurrencen, så kan alt ske - og her var det desværre ikke vores dag i dag."

Pierre Bengtsson
"Det er en tung følelse, for med 11 mod 10 mand i så lang tid, burde vi jo være kommet på 2-1, men det gik ikke vores vej i dag. Nu må vi prøve at rejse os, så vi kan komme i gruppespillet i Europa League."

Victor Nelsson
"Det er en rigtig l....følelse lige nu! Vi havde jo chancerne her til aften, men det lykkedes ikke at få sparket 2-1 i kassen. En kæmpe tak til tilskuerne for at levere en fantastisk opbakning - og den her by og vores fans havde fortjent Champions League, men nu må vi i stedet for sørge for at komme i Europa League."