Jens Stage

Ståle: Vi gik i stå efter pausen

"1. halvleg var rigtig god, hvor vi havde fint flow i spillet og kom til mange chancer ud over de to mål," sagde Ståle, men så var der heller ikke så meget at glæde sig over - ud over at vi trods alt vandt!.

"Vi starter 2. halvleg forfærdeligt! De første ti minutter stod vi nærmest stille og spillede, mens de så på, og vi bliver lullet mere og mere i søvn og følte os nok for sikre. Det er i sådanne perioder, vi kan mærke, at fansene ikke er her til at presse os frem, men vi prøvede fra bænken med forskellige ting. Santos kom ind, da Kaufmann blev træt, men blev ikke rigtig sat i scene, og Stage og Falk byttede plads, men det lykkedes ikke rigtig."

"Randers kommer dog stadig ikke til noget særligt, før forsvaret snorksover, da de scorer til 2-1, og så kan alt jo ske. Men heldigvis holdt vi fast, så vi lever i hvert fald en uge mere, men der er stadig langt op til FC Midtjylland. Men vi har vundet to kampe og spillet tre gode halvlege, for ellers var AGF kommet nærmere bagfra."

"Vi har vist mange gode takter, men trækker også store veksler på både nye og unge spillere, fordi vi ikke har haft N'Doye og Jonas til rådighed i lang tid, og Fischer først er ved at komme tilbage nu."

Senest tirsdag kommer programmet for slutspillet, og mandag eftermiddag holder vi truppen i gang med en reserve-træningskamp mod FC Nordsjælland på Nummer 10. Den er lukket for tilskuere, men vi kommer med opdateringer på twitter (@FCKobenhavnLive), InstaStory og Snapchat.