Jens Stage

Spillerreaktioner: Spillet gled godt i 1. halvleg

Jens Stage

”Vi spiller en god 1. halvleg og en knapt så god 2. halvleg, og det i en fantastisk flot kulisse. Det var en virkelig smuk tifo, og jeg tør ikke tænke på, hvor mange timer der er brugt på at lave den. Det var måske ikke lige smukt hele tiden, men vi fik da givet vores fans de tre point som tak for tifoen. Fodbold skal jo spilles for fans, men under de forudsætninger vores fans har, så leverede de nogle fornemme rammer til os. Men tilbage til selve kampen, vi spillede for langsomt i 2. halvleg – og manglede måske noget af det gå-på mod vi havde i mandags mod Lyngby. Set over hele kampen var det fortjent nok, at vi vinder, for vi kunne sagtens have scoret flere mål før pausen.”

Mikkel Kaufmann

”Jeg er glad for sejren og for de tre point. Vi måtte kæmpe godt for tingene i 2. halvleg, men ser vi på 1. halvleg, så gled vores spil rigtig godt, og vi havde rigeligt med chancer til at score til 3-0 og lukke kampen. Men at vi faldt så meget i vores spil efter pausen, det var ikke godt nok. At jeg selv fik scoret mit første FCK-mål var naturligvis godt, men da bolden var på vej i mål, der blev jeg faktisk i tvivl om den ville gå ind – så det var da dejligt, at se den ende i netmaskerne. Alt i alt synes jeg vores præstation er godkendt, og specielt 1. halvleg var god. Det var selvfølgelig ikke så sjovt at spille for tomme tribuner, men ros til folkene bag tifoen, for med den på plads, føltes det ikke nær så tomt.”

Andreas Bjelland

”Vi lykkedes fint med 1. halvleg, hvor. vi skabte mange store chancer og kunne havde ført med et eller to mål mere. Men 2. Halvleg blev noget rod og udviklede sig for meget på deres præmisser, og vi får ikke fundet vores eget spil. Det blev meget hektisk til sidst, selv om Mo også havde en chance for at lukke det, men vi måtte fighte meget til sidst. Men det lykkedes.”