Federico Santander

Ståle: Stærkt comeback af holdet

Ståle Solbakken mente, at de første 45 minutter i dag var sæsonens bedste:

”Vores 1. halvleg var nok den bedste, vi har spillet i denne sæson. Blandt andet kommer vi frem til fem store chancer. Vi var i total kontrol med kampen, og jeg tror næsten ikke, at SønderjyskE kom frem til et eneste skud.”

Desværre fik F.C. København ikke scoret nok i 1. halvleg, og pludselig var det gæsterne der havde taget téten:

”Men så næsten ud af ingenting, kommer vi bagud 1-2. Dels er vi kollektivt dårlige ved 1-1-målet og ved 1-2 mistimer Robin nok bolden. De to mål betød, at vi de næste 5-10 minutter var en smule stressede.”

Det hele endte heldigvis lykkeligt for F.C. København, og det havde dagens indskiftere en væsentlig andel i:

”Men vi får skiftet godt ud, og vores indskiftere kommer ind og er med til at gøre en forskel. Alt i alt får vi skabt ca. 10 store chancer i dag, og vi får også vist, at vi har et mentalt overskud – og det på en dag, hvor vi i en periode havde alt imod os. ”

”Men et stærkt comeback af holdet – og jeg er tilfreds med dagens indsats”, sluttede Ståle Solbakken med at konstatere.