Jubel

Indskifterne var med til at vende kampen

Efter kampen fik FCK.DK et par kommentarer fra en række tilfredse spillere, heriblandt et par af de indskiftere der kom ind og var med til at vende 1-2 til 3-2 sejr.

Benjamin Verbic
”Vi skabte jo rigtig mange chancer i 1. halvleg, og vi skulle have scoret mange flere mål før pausen. Men lige pludselig er vi bagud 1-2, og måske vi mister koncentrationen, og så ender det med en dramatisk afslutning – der fortjent giver os tre point. Mit eget mål var godt, og jeg troede jeg havde scoret kampen bedste mål – altså indtil Pavlovic bragede bolden i mål til 3-2".

Robin Olsen
”Ved deres 1-2 mål viser han bare, at han er utroligt hurtigt, og der var selvfølgelig ærgerligt pludselig at være bagud 1-2 med 30 minutter tilbage. Men vi kommer flot tilbage, vi har nogle gode indskiftninger – og vi scorer nogle fantastiske mål. Så set over de 90 minutter, var der ingen tvivl om, at det var en fortjent sejr til os".

Danny Amankwaa
”Det er vigtigt for os, at vi får vendt dagens kampe, og dagens sejr betyder også, at vi går hen og får endnu større opbakning på onsdag mod Qarabaq. Som indskifter er det naturligt fedt at komme ind og være med til at vende 1-2 til sejr”.

Pierre Bengtsson
”Vores 1. halvleg var god, men vi skulle jo have lukket kampen allerede inden pausen. Efter pausen ved jeg ikke hvad der sker, men de får to nemme mål og så er vi bagud. Heldigvis leverer vi et stærkt comeback, og fik jo skabt mange chancer både før og efter deres mål – men som sagt, vi skulle jo have lukket opgøret allerede i 1. halvleg”.

Andrija Pavlovic
”Jeg synes, at vi tre indskiftere leverer en god indsat – og at vi var med vende rytmen i dagens kamp. Vi fik skabt chancer, Benjamin får scoret – og så scorer jeg selv et ret godt mål. Et mål der var vigtigt, både for os og for vores fans, og jeg vil godt dedikere målet til vores fans, for de er hele tiden bag os. Mentalt var målet også godt for os, og jeg håber, at det er med til at få vores sæson på rette køl”.