Michael Lüftner

Ståle: Planen følges

Efter sejren over FC Zlin havde Ståle Solbakken lige et par minutter til overs, inden han strøg i TV og til pressemøde, og han var alt i alt ganske godt tilfreds med sejren.

"Vi får en ganske god start, men herefter følger 20-25 minutter, hvor vi slet ikke er gode nok. Vi spiller til gengæld 15 gode minutter frem mod pausen, og kommer også foran 1-0 i den periode. Efter pausen kommer vi tidligt foran 2-0, og så letter vi nok lidt på gaspedalen".

"Jeg havde håbet, at vi kunne holde bedre fast i bolden efter 2-0 målet, men vi begår lidt for mange tekniske fejl, dog uden at det for alvor bliver farligt - og hvem ved, måske var der nogle, der allerede tænkte på søndagens kamp".

Efter dagens kamp topper vi gruppen med seks point, det samme antal som FC Sheriff, men vi indtager 1. pladsen takket være en bedre målscore. FC Lokomotiv Moskva ligger lige bagefter med fem point. Om stillingen i gruppen havde Ståle denne kommentar:

"Ja, vores plan følges. Men som det ser ud lige nu, så skal vi antageligt have en sejr over FC Sheriff i den sidste gruppekamp i starten af december - men som sagt, vi følger den plan vi har lagt...".

>> Køb billet til kampen mod FC Sheriff