#EqualGame

Hold øje med det 19. minut

1. Dommeren
Kampens dommer er den 36-årige Nikola Dabanović fra Montenegro. Det bliver hans første kamp i et europæisk gruppespil.

2. Øvrige dommere
Linjedommere er Milovan Djukić og Jovica Tatar, mållinjedommere er Miloš Bošković og Milovan Milacic og 4. dommer er Aleksandar Djikanović. Alle er fra Montenegro.

3. FCK-korthuset
William Kvist fik gult kort i den første kamp mod FC Zlin, og Zeca har et fra hjemmekampen mod FC Lokomotiv Moskva. Dermed er ingen i karantæne torsdag aften, og vi har heller ikke nogen i karantænefare, da det kræver tre gule kort.

4. FC Zlin-korthuset
FC Zlin er noteret for seks gule kort i gruppespillet, men ingen er i karantæne til torsdagens kamp.

5. FCK og tjekkiske hold
Vi har ni gange mødt tjekkiske hold i europæiske turneringer, og de er endt med tre sejre, to uafgjorte og fire nederlag. Vi har scoret 12 mål, og de tjekkiske hold 16.

PRAG(T)FULDT!!!

6. Vores Europa-sæson
Vores målscore i denne sæsons kval.kampe og gruppespil er 11-8. Fire er scoret før pausen, og syv i 2. halvleg. Modstanderne har scoret fem før og tre efter pausen.

7. Tre Europa-mål i 19. minut
Hele tre af de 19 mål i vores europæiske kampe mål er faldet lige netop i dette minuttal. MSK ZIlina og FK Vardar scorede i Telia Parken i det 19. minut, og i udekampen mod FC Zlin sparkede Peter Ankersen også bolden i mål i det 19. minut.

8. FC Zlin siden sidst
Siden vi spillede 1-1 i Olomouc, har FC Zlin tabt 1-5 hjemme til Mlada Boleslav (efter tidligt at have ført 1-0) og spillet 1-1 ude mod Bohemians 1905. Desuden slog de FC Vlasim fra den næstbedste række ud af pokalen efter 1-1 i den ordinære kamp og 5-3 i straffesparks-konkurrence.

9. Denne dato
Vi har spillet to europæisk kampe den 2. november: 1-1 hjemme mod Barcelona i 2010, og 0-0 hjemme mod Leicester i 2016.