Pieros Sotiriou

Ståle: Pieros er altid farlig i feltet

Efter 2-1-sejren satte en glad Ståle Solbakken et par ord på kampen:

"Jeg synes vi spillede en god kamp, vi havde et godt flow i kampen - også selvom banen var tung - og vi skabte en hel del chancer. Indskiftningerne kom lidt sent, men jeg syntes, at spillet flød og selvom OB havde nogle kontramuligheder, så var de møre, og var ikke så farlige. Og så var det selvfølgelig godt, at vi havde en indhopper som Pieros, han er altid farlig i feltet - så godt han kommer ind og afgør kampen til vores fordel".

Efter Malmö-kampen var Ståle tilfreds med dagens kamp:

"Vi spillede jo en lidt svag kamp mod Malmö, og jeg havde frygtet dagens kamp. Vi var lidt uheldige med at komme bagud, OB havde vel kun to chancer i dag - og scorede på den ene - og jeg synes, at vi var solide gennem hele kampen, vi gjorde det godt, og spillede en godt gennemført kamp. Santos var farlig i dag - og i det hele taget var vi meget offensive, og skabte som sagt mange chancer. Til sidst havde OB ikke mange kræfter tilbage, og da vi først kom på 1-1, var jeg ret sikker på, at vi også ville vinde kampen".

Ståle var naturligvis også ganske tilfreds med de overordnede resultater i efteråret:

"Ja, vi er videre i pokalen og i Europa League - og har samtidig hentet rigtig mange point i Superligaen. Nu venter et forår, hvor vi forhåbentlig skal spille rigtig mange kampe - og forhåbentlig har vi også en friskere trup ar gøre godt med. Det er fx vigtigt for os, at vi får Dame N'Doye og Bjelland helt klar - for det er vigtigt, at vi har kulturbærerne på banen".