Pieros Sotiriou

Pieros matchhelt med to sene mål

På to mål af netop indskiftede Pieros vendte vi 0-1 til 2-1 i de sidste ti minutter af opgøret mod OB.

De første 45 minutter formede sig som ét langt pres på OB-målet, bortset fra de få gange, fynboerne var oppe i FCK-feltet. Første gang var efter bare syv minutter, hvor Anders K. Jacobsen udnyttede et boldtab af Fischer til at bringe OB foran, og fem minutter før pausen var en fejl af Papagiannopoulos også ved at koste dyrt, men Kalle Johnsson reddede fornemt fra Bashkim.

Ellers var bolden stort set kun på OB's halvdel, og inden for det første kvarter havde både Pep Biel og Santos store hovedstødschancer. Ellers skulle vi hen til slutningen af halvlegen, før vi igen var rigtigt tæt på, da Falk headede på stolpen, og Santos kort efter skød tæt forbi.

2. halvleg formede sig fuldstændig som den første, med den forskel at vi ikke gav OB lige så store chancer. Men tålmodigt kværnede vi løs og havde flere gode muligheder til udligning.

Men først efter en dobbeltindskiftning ti minutter før tid kom der gang i løjerne!

Først fik Santos straffespark, som Pieros stensikkert udnyttede, og bare et minut senere var cyprioten igen på plads og headede et Bengtsson-indlæg ind til 2-1!

Dermed halede vi ind på FC Midtjylland, så vi er fire point efter inden vinterpausen. Tak for fantastisk og tålmodig støtte her til aften - og på gensyn i det nye år!