Pieros Sotiriou

Spillerreaktioner: Pieros sikrer sejren og en god jul

Pieros Sotiriou
"To berøringer, to mål og det på to minutter. Du kan tro, det føles godt. Jeg vil godt takke vores fans, og jeg har næsten ikke ord der kan beskrive, hvor meget jeg sætter pris på deres støtte. Jeg elsker dem, og jeg lover, at jeg vil give alt hvad jeg har i foråret i både Superligaen, pokalen og Europa League".

Dame N'Doye
"Det var en hård kamp - specielt efter vi kom bagud, hvilket jo ikke må ske. Men vi gjorde det godt, vi skabte masser af chancer, og det er jo uheldigt, at vi ikke får scoret i 1. halvleg. Men vi bliver ved med at tro på det, vi arbejdede hårdt, vi pressede dem meget, og så er det jo fantastisk at Pieros kom ind og scorede to mål. Så jeg er glad, både for sejren og ikke midt glad for vores fantastiske fans - som jeg altid er - for de havde fortjent en sejr, så de kan få en god jul og et godt nytår".

Victor Nelsson
"Det var egentlig en vild kamp, hvor vi var i kontrol i det meste af kampen. OB får godt nok et enkelt mål, men ellers får de ikke rigtig noget - og de chancer de fik, dem tog Kalle sig af. Vi havde selv mange chancer, og så er det jo fantastisk at vi har Pieros. Vi fortjente sejren, og det var godt, både for holdet og vores fans, at vi nu kan gå på juleferie med en sejr. Så god jul til vores fans!".

Carlos Zeca
"Vi havde masser af chancer gennem hele kampen, og jeg synes klart, at vi var det bedste hold. Vi fightede alt hvad vi kunne, og helt reelt syntes jeg, vi var var det eneste hold der ville spille fodbold i dag. Derudover en stor tak til Pieros, han gjorde virkelig forskellen i dag - og takket være ham, så vinder vi en fortjent sejr".