Boilesen og Verbic jubler efter 1-1-målet

Ståle: God international præstation

Der var masser af lovord fra Ståle til spillerne, selv om de selvfølgelig var skuffede efter aftenens 1-2-nederlag i Moskva:

"Vi leverer en meget stærk udekamp mod det p.t. bedste hold i Rusland. Jeg er især tilfreds med, at vi viser stærk mentalitet efter vi kommer bagud, selv om vi er i en svær situation i øjeblikket. Men vi kommer godt tilbage i kampen og udligner, og siden er der perioder hvor vi dominerer kampen, og perioder hvor de dominerer," sagde Ståle og uddyber:

"De indleder kampen godt og og kommer foran på deres første chance, og da frygter lidt for kampen, når man tænker på den form, de har vist på det sidste. Siden vi mødte dem hjemme, har de kun haft en enkelt svipser hjemme mod FC Sheriff, ellers har de været utroligt stabile og slog fx Zenit 3-0 på udebane. Og nu skulle vi jo frem på banen og risikerede at løbe ind i "kontrakniven". Men jeg synes vi balancerede det godt uden at stresse, og så kommer vi også tilbage og kontrollerer egentlig resten af halvlegen," sagde Ståle.

"De kommer ud med et godt tryk efter pausen og så sover vi nok lidt på en dødbold, men jeg ser ikke præcis hvad der sker, men det forekom helt unødvendigt. Men igen kommer vi fint tilbage og skaber flere chancer lige ind til det allersidste, hvor de redder på stregen."

"Flere spillere gør det rigtigt godt, især Boilesen og Lüftner er virkeligt stærke i aften. Lüftner var helt fantastisk og tabte dårligt nok en duel, og han var hurtig til at løbe dem op, så det var en stærk præstation. Også af Boilesen, som selvfølgelig var lidt træt til sidst, fordi han ikke har spillet så meget. Verbic laver også et klasemål og viser internationalt niveau igen, og i det hele taget leverer vi en flot præstation som hold i aften."