Ståle klar til sejr i SAS Ligakamp nummer 100

Ståle: - En godkendt test

High Five - 5-0 over Rosenborg!

Foto: Lars Møller, Sportsagency.dk

 

Så er den sidste træningskamp spillet inden det for alvor går løs på tirsdag, og ganske som sidst F.C. København mødte Rosenborg BK i PARKEN, så endte det med en sejr til hjemmeholdet. Hvor det sidst blev til en 1-0-sejr, så blev resultatet denne gang 5-0, og endnu engang var det en yderst fortjent sejr.

 

Af Jan Eliassen

 

Sidst F.C. København besejrede Ståles Solbakkens landsmænd, der sendte det sidste fløjt dels de danske mestre i gruppespillet i UEFA Champions League, men det sendte også Ståle afsted på en større jubeltur. Helt så voldsom var glædesscenerne ikke denne gang, men det var dog en tilfreds cheftræner der efter kampen sagde:

 

- Vi er optimister inden kampen mod Chelsea, for på gode dage kan vi slå alle - men vi skal helt sikkert glemme det er februar, og så ellers bare gå ud og yde det allerbedste vi kan præstere. Vi kommer til at spille for en fyldt PARKEN, og forhåbentlig kommer vi til at vedblive med at være ubesejrede på hjemmebane i Champions League. Vi kan håbe på, at vi slipper rigtig godt fra den første kamp, og så glæde os over, at der er tre uger mellem de to kampe - for til den tid vil vi være endnu mere klar.

 

Ståle havde gerne set at dagens modstander havde presset Løverne noget mere:

 

- Det er en godkendt test og vi kommer fra kampen med et OK resultat. Vi måtte skabe alt i dag, og der var jo meget stor forskel på de to hold. Vi kunne godt have tænkt os en modstander der ville have presset os mere, for det er en helt anden verden der venter os når vi møder Chelsea, for man må også tænke på, at vi ikke har spillet en betydende kamp siden den 7. december, hvorimod Chelsea nærmest spiller kamp hver 4. dag.

 

Men på trods af den manglende modstand, så var der naturligvis også noget godt i at vinde en storsejr:

 

- At vi vinder med 5-0 er selvfølgelig en bekræftelse på, at vi er et godt hold, og så får vi tanket noget selvtillid med dagens sejr. Der er mange positive ting fra dagens kamp, men nu gælder det om at finkæmme detaljerne, og så ligge en god slagplan inden det første opgør mod Chelsea.