Jonas Wind

Spillerreaktioner: Manglede skarpheden i boksen

Victor Nelsson
”Det var en mindre godkendt 1. halvleg, og så synes jeg, at det var nogle dumme mål vi lukkede ind. I 2. halvleg får vi kørt bolden fornuftigt rundt, hvilket vi ikke gjorde før pausen, hvor vores præstation ikke var godkendt. I 2. halvleg havde vi perioder med fint og godt spil, men vi mangler den sidste skarphed. Men vores anden halvleg var i hvert fald klart bedre end den første.”

Jonas Wind
”Vi kom dårligt ud til kampen og vi spillede ikke en god 1. halvleg - og så var FC Midtjylland bare en god og kynisk modstander. De sidste 45 minutter var klart bedre, og vi fik da også skabt en smule spænding efter selvmålet, hvor vi i de sidste minutter pressede dem godt. Men overall manglede vi skarpheden i boksen. I 2. halvleg spillede vi bolden godt rundt på midten, vi havde gode kombinationer men omkring feltet manglede vi det sidste. Jeg var forberedt på spilletid i dag, men vidste ikke om jeg skulle have 20, 30 eller 45 minutter. Det var hårdt at være tilbage – men dejligt – også selvom resultatet ikke var hvad jeg havde håbet på. Men efter at have arbejdet så længe frem mod comebacket, var det skønt at være tilbage.”

Rasmus Falk
”Vores 1. halvleg var rigtig dårlig, og vi kom ikke ud til kampen, som vi skulle. Den halvleg kan vi slet ikke være bekendt. Efter pausen vågnede vi op og havde nogle gode situationer og skabte også nogle halve chancer, og vi følte, at vi levede i kampen, indtil de scorede til 2-0. Til allersidst fik vi et heldigt selvmål og vi prøvede at jage det ene point frem til allersidste fløjt.”