Ståle holder kort peptalt på banen

Ståle: Viljen og gejsten var der

"Det var farvel til guldchancen," konstaterede Ståle efter aftenens 1-2-nederlag til FC Midtjylland.

"Det er ærgerligt, at vi ikke kan holde spændingen i live, selv om sandsynligheden for at hente dem stadig ikke havde  været stor, hvis vi  havde vundet. Nu har vi seks kampe og skal møde AGF to gange og passe på, at de ikke kommer bagfra. Vi må ikke gå ned nu, for vi har stadig meget at spille for, da vi også har en europæisk kamp efter sæsonen."

"I dag havde spillerne viljen og gejsten lige til det allersidste, men nogle spillede ramte ikke dagen, og vi har heller ikke mange, der har stået i den her type kampe før. På den måde er vi ikke stærke nok og har ikke den kontinuitet, der skal til, mens Midtjylland er mere modne og har flere muskler og speed."

"Deres mål til 1-0 er unødvendigt og kommer efter dårligt forsvarsspil et Stage og Nelsson, og føringen betyder at de så kan ligge og lukrere på kontraer og fejl, mens vi må sende flere og flere spillere frem, som kampen skrider frem."

"I 2. halvleg havde vi bolden meget, men manglede stadig noget gennembrudskraft på de sidste 20 meter. Falk spiller en fantastisk 2. halvleg og var også god før pausen, og jeg synes også Thomsen leverede en klart godkendt indsats, selv om han ikke har spillet så meget."