Søren Frederiksen forlader F.C. København

Søren Frederiksen bliver FCK’er øjeblikkeligt

Tidligere på året annoncerede F.C. København, at man har indgået en 3-årig aftale med SønderjyskEs angrebstalent og U21-landsholdsspiller Søren Frederiksen. Der blev samtidigt indgået aftale om at Søren skulle spille sæsonen 2010/2011 i SønderjyskE.

 

F.C. København og SønderjyskE er nu blevet enige om at ophæve lejemålet, således at Søren Frederiksen tiltræder hos F.C. København med øjeblikkelig virkning.

 

- Søren er den type spiller som man falder for, når man ser ham spille. Hans fysiske forudsætninger, naturlige gode boldomgang og uimponerede, fremadrettede stil, gør ham til en meget interessant spiller, sagde sportsdirektør Carsten V. Jensen ved aftalens indgåelse i juni måned, og begrunder tilknytningen af Søren således:

 

- Det er ingen hemmelighed at vi havde kalkuleret med at kunne disponere over Morten Nordstrand i den kommende sæson. Det er imidlertid usikkert hvornår "Nord" er tilbage på banen og derfor tiltræder Søren med det samme. Vi har undervejs i dette forløb gjort os mange overvejelser, men er enige om at dette er løsningen med det helt rigtige perspektiv, siger Carsten V. Jensen.

 

Søren Frederiksen starter træningen i F.C. København på mandag og får trøjenummer 23.