Luther Singh

Singh: Knokler på træningsbanen

Luther Singh har fået en uheldig start på sin tid i F.C. København, hvor pasproblemer gav en større forsinkelse, da han skulle retur efter landskampe for Sydafrika.

Siden returen til København har kantspilleren trænet hårdt for at indhente den tabte tid:

“Det har været meget frustrerende for klubben og for mig selv, at jeg fik det afbræk i det forløb, jeg var i gang med i FCK på grund af pasproblemerne. De er løst nu, og jeg knokler på træningsbanen for at komme helt op i det rette gear," fortæller Luther Singh.

"Jeg har selvfølgelig holdt mig i gang, mens jeg var i Sydafrika, men det har ikke været muligt at træne på det niveau, man kan i København, så derfor har jeg haft et lille efterslæb."

“Både trænerne og jeg havde selvfølgelig andre forhåbninger, end hvordan det er gået indtil videre. Jeg er heldigvis klar til at træne på fuldt tryk, og jeg mærker fremskridt hele tiden, så det har været det rigtige for mig at holde fokus på træning fremfor at lade frustrationerne tage over," siger Luther Singh.

Sydafrikaneren nåede to indhop for løverne inden landsholdspausen, og han træner fuldt med sammen med resten af truppen, der nu ser frem mod søndagens udekamp kl. 16 i Farum, hvor vi skal tilbage på vindersporet efter de seneste dages store skuffelser. Ca. 2.000 FCK-fans allerede har sikret sig plads, men der er stadig ledige billetter i vores fanafsnit.