Jens Stage

Spillerreaktioner: Tilbage på rette spor

Jens Stage
Det er selvfølgelig vigtigt at vinde, det var godt for os rent mentalt at komme op på hesten igen - og skønt at kunne fejre sejren med vores fans, der jo var mødt utroligt talstærkt op - og tak for det. Og ja, 1-0-målet var godt, men sådan er det, når man spiller sammen med så mange dygtige spillere, så skal man nogen gange bare løbe det rigtige sted hen - men godt forarbejde af blandt andet Bøving og Jonas - og selvom Jonas ikke fik scoret i dag, så er han vigtig, for han binder holdet utroligt godt sammen.

De sidste par kampe har ikke været gode nok, specielt mod Nykøbing, der var en katastrofe - så derfor var det godt, at vi kunne vise vores fans, at vi nu er tilbage. Men vi skal ramme dette niveau i alle kampe, ellers vinder vi ikke Superligaen. Men som sagt, dejligt at vinde igen - og fedt at Isak fik scoret sit første mål, at Diks atter fik scoret - og at vi fik så god opbakning fra vores fans.

 

Victor Kristiansen
Jeg kunne nærme, at vi var sultne, og at vi ville tilbage i vinderrollen efter en turbulent uge. Jeg synes, at vi var kyniske i dag, og ja, vi er heller ikke så gamle alle sammen, men jeg synes det var mænd mod drenge. Men jeg er naturligvis tilfreds med sejren og at vi får vist, at vi er tilbage på rette spor.

 

Jonas Wind
Efter de sidste par kampe var sejren i dag et godt modsvar - jeg synes, at vi bouncede flot tilbage. Vi så dårlige ud forleden i pokalen, men jeg synes også, at man skal huske, at vi inden da havde haft 15 gode kampe.

Men vi viste god moral i dag, og det på en svær bane, og ja, målet til 1-0 var flot, der var vi dygtige til at finde hinanden. Jeg ville da gerne selv score, men jeg er glad for, at jeg i dag ved med i fire ud af fem mål. Når vi vinder, er jeg da glad ligegyldigt hvad, og det er også fedt at sætte de andre op til scoringer.

Vi har fået ris efter de sidste to kampe, og det er helt fair, men vi yder en flot præstation i dag - og får vel vist, at vi nu er tilbage på rette spor.

 

Nicolai Boilesen
Det er skønt at vinde, helt klart. Vi vidste, at FCN ville have bolden meget, også på vores banehalvdel, men vi får lavet nogle taktiske ændringer og i 2. halvleg spiller vi vel nærmest en 4-1-4-1. Vi får åbnet kampen op, og på den måde får vi bouncet fint tilbage og får vist, hvilket niveau vi har i truppen.

Vi ramte ikke dagen mod FCM, hvor vi med 11 mod 10 skulle have vundet - der var dog positive ting i den kamp - men onsdag var en mental skandale. Men sejren i dag er jeg glad for, at vi så hurtigt er kommet tilbage, vi stod kompakt defensivt og fik så også scoret en masse mål. Det var skønt at kunne betale tilbage med en sejr til vores fans, der igen i dag leverede en fremragende opbakning.