Spillerne jubler efter kampen

Thorup: Vi viste os rigtig stærkt frem

”Det har været en hård uge, men vi viste os rigtig stærkt frem i dag,” sagde Jess Thorup efter dagens flotte 5-1-sejr i Farum.

”Men ligesom vi efter ni sejre i træk ikke begyndte at tale om titler og alt muligt, så har vi heller ikke været ned i et sort hul efter de to kampe mod Midtjylland og Nykøbing. Selvfølgelig var vi alle dybt skuffede og meget påvirkede af det onsdag aften, men vi talte tingene godt igennem torsdag og begyndte at se fremad, og det kunne man virkelig mærke på den måde, holdet præsterede på i dag.”

”Vi spiller måske ikke vores allerbedste kamp, men vi er meget effektive i vores offensiv og skaber og scorer på mange chancer. Samtidig står vi igen godt defensivt og holder dem nede på meget få chancer, så alt i alt en rigtig flot præstation.”

”De valgte at stå højt med deres bagkæde, men det løste vi godt med mange dybdeløb og så videre, og så fik vi også justeret vores eget pres i pausen, så vi blev lidt mere kompakte. Men selv når man fører med en eller to, kan man ikke tillade sig at slappe af mod et hold som Nordsjælland, for man ved aldrig, om de slår igen. Først efter 4-1 tog jeg det roligt og kunne sidde og nyde resten af kampen.”

”Vi vil jo rigtig gerne spille flot og underholdende fodbold, der begejstrer fansene, og derfor var det da også dejligt, at flere af målene var rigtig flotte i dag. Igen kommer der tusindvis af fans til en udekamp, og det var fantastisk at mærke den store støtte, selv efter en hård uge for os alle sammen.”

”Men der kommer vigtige kampe igen i den kommende uge, så allerede i morgen begynder vi at se frem mod Lincoln-kampen på torsdag, hvor vi skal have tre point mere til gruppen, så vi kan se frem til også at spille europæisk efter nytår,” sluttede Jess Thorup.