fans

SAMMEN IGEN: Tæt på 20.000 allerede på plads til dagen!

For knap 14 dage siden satte vi billetter i salg til dagen, vi alle går og ser frem til. Dagen, hvor vi igen kan fylde Parken med fans og den stemning, der hører sig til.

Med et fantastisk flot billetsalg over de sidste ca. 14 dage, og vores forventede antal kortholdere, abonnenter og sponsorer, er tæt på 20.000 allerede sikret adgang til den dag, som de færreste F.C. Københavnere vil gå glip af! 

>>> KØB BILLET HER

>>> LÆS: SAMMEN IGEN - KOM TIL FODBOLDFEST FOR KLUBBEN OG BYEN!

Har du sikret din billet - og hvad med vennerne og familien?
Billetten giver adgang til det, der skal være en fodboldfest for klubben og byen og til og med den 16. april koster den kun 100 kr., hvorefter prisen stiger til 150 kr.

Du får også fleksibilitet i forhold til tribunevalg samt mulighed for at få plads sammen med venner og familie. Kan du ikke deltage på "åbningsdagen", kan du bruge billetten til én af vores næste fire 3F Superliga-hjemmekampe. Billetterne er ikke personlige, og du kan derfor godt købe billetter til venner og familie.

>>> FIND DIN BILLET TIL GENÅBNINGSKAMPEN HER

Er du sæsonkortholder eller abonnent?
Bliver det en kamp i denne sæson, er alle nuværende sæsonkortholdere/abonnenter sikret adgang. Bliver det i næste sæson (eller derefter), skal du have gyldigt sæsonkort/abonnement til den tid for at være sikret plads.

Dagen vi alle venter på
Vi ved ikke, hvornår det bliver - men vi ved, at det bliver en dag, du ikke vil gå glip af. Dagen, hvor alt det vi savner, er tilbage... en Københavner-begivenhed af de helt store, når vi igen kan fylde tribunerne.

F.C. København udvælger kampen ud fra kravet om, at den skal kunne afvikles med så fyldt et Parken som vores kapacitet tillader. Vi håber og tror på, at det bliver en kamp i 2021/22-sæsonen.

Sammen igen - en fodboldfest for klubben & byen