Kl. 15 udsender vi tilbud om billet til AGF-kampen - hold øje med indbakken!

Senere i dag - ca. kl. 15 - kontakter vi alle, der har ønsket adgang til FCK-AGF den 3. maj, med info omkring billetter. Da der er flere der har ønsket adgang, end kapaciteten tillader, kan vi desværre ikke i første omgang tilbyde alle billet, men prioriterer efter loyalitetspoint iblandt alle, der har ønsket adgang til kampen. 

Bliver man ikke i første omgang tilbudt billet, vil man dog komme på vores standby-liste, hvor der er mulighed for at blive tilbudt evt. resterende billetter inden kampen den 3. maj.

Husk fristen
For alle, der bliver tilbudt billet i første runde, er der frist for at hente billet på mandag den 26. april kl. 12:00

Efter denne frist bliver evt. ikke-afhentede billetter tilbudt til personer på standby-listen (dvs. dem, der har ønsket adgang til AGF-kampen, men som ikke blev tilbudt billet i første runde). Standby listen bliver kontaktet om evt. resterende billetter sidst på dagen den 26. april.

Vi håber på adgang til alle, der har ønsket adgang
Til kampen mod AGF håber vi på, at alle, der har ønsket adgang, i sidste ende kan få billet, men i første omgang vil personer med flest loyalitetspoint blive tilbudt først. 

Billetten er personlig - og husk at brug den
Bliver du tilbudt billet, så er den personlig og kan ikke videredistribueres til andre.

Det betyder også, at bliver du forhindret i at deltage efter du har trukket billet, så skal du kontakte Kundeservice på kundeservice@fck.dk.

Har Kundeservice ikke afbud fra dig inden kampen, og bliver din billet ikke brugt, så vil du ikke blive tilbudt billet til de resterende kampe i sæsonen uanset, hvad du har ønsket adgang til.

Hold øje med indbakken
Som skrevet er det ca. kl. 15 i dag, at alle, der har ønsket adgang til FCK-AGF, får en e-mail med mere information.

Husk evt. at tjekke spam-mappen, hvis du ikke kan finde mailen. Har du problemer undervejs, så sidder Kundeservice klar på kundeservice@fck.dk til at hjælpe.