Victor Kristiansen og Nicolai Boilesen

Billetinfo til FCK-FCM - hold øje med indbakken!

Senere i dag - ca. kl. 15 - kontakter vi alle kortholdere og abonnenter, der har ønsket adgang til FCK-FCM den 19. maj med info omkring billetter. Da der er flere, der har ønsket adgang, end kapaciteten tillader, kan vi desværre ikke i første omgang tilbyde alle billet, men prioriterer efter loyalitetspoint iblandt alle, der har ønsket adgang til kampen. 

Bliver man ikke i første omgang tilbudt billet, vil man dog komme på vores standby-liste, hvorfra der er mulighed for at blive tilbudt evt. resterende billetter inden kampen den 19. maj.

Husk fristen
For alle der bliver tilbudt billet i første runde, er der frist for at hente billet på mandag den 10. maj kl. 12:00

Efter denne frist bliver evt. ikke-afhentede billetter tilbudt til personer på standby-listen (dvs. dem, der har ønsket adgang til FCM-kampen, men som ikke blev tilbudt billet i første runde). Standby-listen bliver kontaktet om evt. resterende billetter sidst på eftermiddagen den 10. maj.

Vi håber på adgang til alle, der har ønsket adgang
Til kampen mod FCM håber vi på, at alle, der har ønsket adgang, i sidste ende kan få billet, men i første omgang vil personer med flest loyalitetspoint blive tilbudt billet. 

Billetten er personlig - og husk at brug den
Bliver du tilbudt billet, så er den personlig og kan ikke videredistribueres til andre.

Det betyder også, at bliver du forhindret i at deltage, efter du har trukket billet, så skal du kontakte Kundeservice på kundeservice@fck.dk med afbud.

Hold øje med indbakken
Som skrevet er det ca. kl. 15 i dag, fredag, at alle sæsonkortholdere og abonnenter, der har ønsket adgang til FCK-FCM, får en e-mail med mere information.

Husk evt. at tjekke spam-mappen, hvis du ikke kan finde mailen. Har du problemer undervejs, så sidder Kundeservice klar på kundeservice@fck.dk til at hjælpe.